IPL ACNE

Een rustige huid en een sterke vermindering van roodheid: de MedCos IPL-methode behandelt veilig en effectief vele vormen van acne.

 

HOE WERKT HET?

Het licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert.

Acne-Stap1_1
Huid vóór de behandeling


Acne-Stap2_1
Het hoogenergetische licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Deze warmte bestrijdt de bacterie P. Acnes. Vooral deze bacterie is verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.


Acne-Stap3_1
Huid ná de behandeling

KUUR

Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten, tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acne bepaalt de behandelaar bij aanvang of de kuur toepasbaar is en hoeveel behandelingen er nodig zijn met de meest optimale frequentie. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Let wel: de huid zal tot rust komen en er zienderogen beter uitzien, maar acne komt vaak van binnenuit en/of heeft hormonale oorzaken, waardoor het probleem altijd terug kan komen.