IPL COUPEROSE

Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op de benen? De MedCos IPL-methode pakt vele vormen van couperose en spider naevi aan. Het hoogenergetische licht van de MedCos IPL ‘verwijdert’ de storende verwijde bloedvaatjes.

 

HOE WERKT HET?

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de verwijde bloedvaatjes.

Couperose-behandeling1_1
Huid voor de behandeling


Couperose-behandeling2_1
Het hoogenergetische licht zorgt ervoor dat de rode bloedcellen in de ader geraakt worden waardoor deze zullen verdwijnen/ vervagen.


Couperose-behandeling3_1
Huid na de behandeling

AANTAL BEHANDELINGEN

De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen eerst donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken: het betekent dat de vaatjes zijn geraakt en dat de couperose of spider naevi zal verdwijnen. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2-4 weken.